Inscrie-te   |   Login   |   Ajutor
logo rorent
Inchirieri Adauga oferta Catalog A-Z Contul meu Contact
Toate categoriile Toate localitatile Cautare avansata
InchirieriCasa & GradinaAlte Echipamente Casa & GradinaInchiriere echipamente si jucarii pentru bebelusi si copii
Detalii    Trimite unui prieten  Print

Actualizat la 2016-12-31 00:20:59
ID : RORENT3867


Inchiriere echipamente si jucarii pentru bebelusi si copii  Perioada Pret Negociabil
  ora N/A     zi 10 RON     saptamana N/A     luna N/A     interventie N/A     garantie 100 RON  

Dotari / informatii utile Sesizeaza neregula
Info
Livrare:Optional


Alte informatii
Rent4Baby iti ofera posibilitatea de a inchiria echipamente si jucarii pentru bebelusi si copii! Detalii complete aici: http://rent4baby.ro
Preturile incep de la doar 2 lei/zi si variaza in functie de produs si durata inchirierii. Pentru detalii despre oferta viziteaza site-ul Rent4Baby sau pagina de Facebook.
In ce situatii poate fi utila inchirierea echipamentelor noastre:
- nu stii cat de utile iti pot fi unele lucruri si decat sa platesti sume mari pentru ele, preferi sa le inchiriezi si sa le testezi;
- unele lucruri iti vor fi necesare perioade scurte de timp; daca le cumperi platesti mult si apoi ramai cu ele pe cap;
- esti in Bucuresti doar temporar si nu poti sa aduci cu tine tot ce ai nevoie pentru copilul tau;
- vei primi in vizita copii mici si nu ai tot ceea ce este nevoie pentru ei;
De ce sa inchiriezi de la noi:
- oferim echipamente diverse si de calitate;
- toate echipamentele sunt curatate cu grija inaintea fiecarei inchirieri, folosind produse ecologice si echipament profesional de curatare cu spalare-extractie si echipament de curatare cu aburi.
Rent4Baby este o afacere de familie desfasurata prin intermediul firmei Sport Gifts SRL. Sediul nostru este in Bucuresti, iar serviciile noastre se adreseaza celor ce traiesc in Bucuresti sau imprejurimi sau celor ce viziteaza orasul.
Ca parinti incercam sa gasim noi metode pentru a raspunde nevoilor copiilor nostri, sa ii hranim, linistim, adormim, amuzam si in general pentru a le sprijini dezvoltarea. In aceste conditii, deseori cumparam diverse produse pentru a le incerca si invariabil ajungem sa avem casa plina de echipamente si produse care fie nu au fost potrivite pentru copii nostri, fie acestia au crescut si nu le mai sunt utile.
Multe dintre aceste achizitii sunt utile doar pentru perioade scurte de timp. Dupa aceea trebuie sau sa le depozitam, sa le facem cadou sau sa le vindem, ceea ce deseori ridica tot soiul de probleme.
Rent4Baby elimina aceste probleme ridicate de achizitiile pentru testare sau utile doar pentru o perioada scurta, dandu-va posibilitatea sa inchiriati echipamentele.
Alte informatii
- Rent4Baby iti ofera posibilitatea de a inchiria echipamente si jucarii pentru bebelusi si copii! Detalii complete aici: http://rent4baby.ro
Preturile incep de la doar 2 lei/zi si variaza in functie de produs si durata inchirierii. Pentru detalii despre oferta viziteaza site-ul Rent4Baby sau pa...
Pasii sunt simpli: te hotarasti ce vrei sa inchiriezi, verificam starea echipamentului, semnam contractul, platesti tariful de inchiriere, depui o garantie si gata! La restituirea echipamentului verificam din nou starea acestuia, daca totul este in regula iti inapoiem garantia, semnam documentele de restiuire si gata si partea asta! Apoi ramane sa ne vedem din nou, cand mai ai nevoie de ceva.

Poti lua si returna echipamentele de la sediul nostru, in baza unei programari. Cel mai bine este ca atunci cand te hotarasti ce vrei sa inchiriezi sa ne suni sau sa ne scrii si sa ne spui ce vrei. Noi iti vom confirma disponibilitatea, pretul si conditiile de inchiriere.

Daca doresti, iti putem livra si apoi prelua echipamentele in si din Bucuresti, contra unei taxe (50 lei livrarea, 50 lei preluarea).

Plata echipamentelor se face in numerar, la momentul inchirierii. Tot atunci se plateste si o garantie, care se restituie la returnarea echipamentelor, daca acestea nu au daune. Valoarea garantiei variaza in functie de valoarea echipamentelor si durata inchirierii.
Conditii de inchiriere
- Pasii sunt simpli: te hotarasti ce vrei sa inchiriezi, verificam starea echipamentului, semnam contractul, platesti tariful de inchiriere, depui o garantie si gata! La restituirea echipamentului verificam din nou starea acestuia, daca totul este in regula iti inapoiem garantia, semnam documentele de...


Contract de inchiriere
Model standard Contract de inchiriere


Locatii

Identificare oferta

 
Date contact ofertant
Sport Gifts
(0 review-uri)
Bucuresti
(1 localitati)

  Adresa:
Bucuresti Str. Pajurei nr. 2B, sc. B, ap. 59

  Telefon:
0744300387
  Fax:

contact@rent4baby.ro
http://www.rent4baby.ro
Contacteaza ofertantul
Nume:
 
Prenume:

Email:

Telefon:

Mesaj:

Filtru antispam:
2 - 5 =

 

Info
Inregistrare / Adauga oferta
Intrebari Frecvente/ Ajutor
Contact
Termeni si Conditii
Inchirieri
Toate Categoriile
Rss Produse
Rss News
Site map
Categorii A-C
Apartamente
Audio Echipamente
Autoturisme - Rent a Car
Autocare
Avioane
Buldozere
Camere Hotel
Camioane
Curatenie
Categorii E-L
Elicoptere
Excavatoare
Filme
Hale
Iahturi
Console Jocuri Video
Limuzine & Masini de Epoca

Categorii M-Z
Motociclete
Rochii de Mireasa
Schele & Scari
Spatii Birouri
Stivuitoare
Toalete Ecologice
Tv & Video
Vile & Pensiuni in Regim Hotelier
Vile & Case
Localitati
Arad
Brasov
Bucuresti
Cluj
Constanta
Galati
Iasi
Sibiu
Timisoara
Powered by Softem