Inchiriere Spatii Birouri - Spatiu Birou - 320 mp Universitate

mp/luna 0 EUR     luna 5990 EUR

- GLX071013 Inchiriere Spatiu de Birouri situat in zona ultracentrala a Bucurestiului, Piata Universitatii: Spatiul de Birouri este situat la etajul 3 al unei cladiri de birouri Parter + 8 Etaje + Mansarda, suprafata utila 320 mp. Spatiul de Birouri beneficieaza de finisaje si dotari de calitate superioara: tamplarie PVC cu geam termopan, tavan casetat cu corpuri de iluminat incorporate, instalatie de detectare si prevenire a incendiului, retea data-voice, aer conditionat, centrala de tratare a aerului proaspat, CCTV - sistem de receptie si securitate activ permanent, care ofera un mediu de lucru sigur si confortabil, mocheta antistatica, grup sanitar dublu pe fiecare nivel, gresie si faianta ( grupuri sanitare ), lifturi ultrarapide, mentenanta cladire si curatenie cladire, prize internet UTP, receptie la parterul cladirii In centrul capitalei, dar aproape de toate punctele de interes pentru afaceri, o veche cladire noua de birouri. Vechiul a adus o linie arhitectonica ce face distinctia intre cladirile de birouri si se incadreaza perfect in zona in care se afla. Noul a adus confortul oferit de noile materiale de constructie si de finisare. Spatiul de birouri este situat in zona ultracentrala a Bucurestiului, beneficiind de o locatie excelenta, vizibilitate maxima, acces rapid si direct catre toate mijloacele de transport in comun. Designul cladirii creeaza premisele unui mediu de lucru atractiv si prietenos, caracterizat prin eficienta si flexibilitate. Pret: 18,71 Euro/mp + TVA. Telefon 0752098900 NON STOP