Glx320925 Inchiriere Spatiu Industrial-750mp Militari

Suprafata Utila (mp) : 750

mp/luna 0 EUR     luna 7500 EUR

- GLX320925 - Inchiriere spatii depozit si birouri intre Metro Militari si Carrefour Militari Compartimentare: Spatii depozit cu suprafata totala de 700 mp , inaltime 6m, platforma betonata in suprafata de 800 mp, birouri in suprafata totala de 50 mp. pretabil marfuri nealimentare. Amplasament : Intre Metro Militari si Carrefour Militari cu acces din Bdul.Iuliu Maniu ( nu intra sub incidenta restrictiei de acces auto TIR in Municipiul Bucuresti din directia A1 Bucuresti-Pitesti) Dotari : constructii noi,termoizolate,finisari deosebite exterior si interior, suprafata totala de 10000 mp ( din care 2200 mp cladiri,depozite si 7800 mp platforma betonata pentru auto tir si autoturisme), apa curenta, canalizare proprie, incalzire proprie in cladiri si depozite, tamplarie aluminiu anti foc marca Hormann, punct PSI, paza non-stop cu 2 posturi si monitorizare firma specializata, alarma, sistem supraveghere video interior si exterior. Pret 10 Euro/mp pentru zona de birouri Pret 7 euro/ mp pentru zona depozit Aceasta oferta apartine Companiei GalaxyImob. Non Stop