Apartament - 3 camere Kiseleff

Nr. Bucatarii:1
Etaj:1
Nr. Balcoane:2

- GLX01105 Inchiriere apartamente de lux, cu trei camere in zona Kiseleff-Aviatorilor.Sunt pentru inchiriat doua apartamente la etajul intai al unui imobil nou, cu suprafete utile de 125 mp respectiv 154mp. Apartamentele au spatii generoase, sunt luminoase cu geamuri mari ,cu livinguri de aprox. 50mp, cu terase si balcoane, cu cate doua dormitoare mari fiecare cu baie proprie, baie de serviciu, bucatarii mobilate utilate modern, dressinguri, debarale, camari si pentru fiecare din ele este cate un loc de parcare in garajul de la demisolul imobilului, in care accesul se face din doua strazi.Casa scarii este pavata cu granit, exista lift, paza, supraveghere video, totul este elegant , de bun gust. Apartamentele sunt semimobilate pentru locuit , iar mobilierul poate fi completat la cerere. Finisajele interioare sunt de calitate, aer conditionat in toate camerele, priveliste frumoasa. Strada linistita cu multa vegetatie, aproape de Parcul Kiseleff ,cu scoli, licee, gradinite si transport in comun in apropiere.Pret : 1800 euro/luna respectiv 2000 euro/luna.Aceasta oferta apartine Companiei GalaxyImob.TELEFON 0752.098.900 NON STOP
Pentru oferte detaliate vizitati www.galaxyimob.ro
Telefon : 0752098900