Spatiu comercial - 170 mp Centrul Istoric

mp/luna N/A     luna 6490 EUR

Nr. Grupuri Sanitare:4
Nr. terase:1

- GLX071008 Inchiriere restaurant zona Regina Elisabeta GLX071008 Inchiriere restaurant situat intr- o zona prin traditie de promenada a Bucurestiului in suprafata de 170 mp , situatat la parterul unui imobil , beneficiind de vitrina stradala , foarte bine pozitionat,intr-o zona cu trafic pietonal intens creeaza premisele unei afaceri de succes. Spatiul functioneaza ca restaurant cu specific romanesc in acest moment si de asemenea se organizeza diverse evenimente. Cu putina imaginatie si bun gust, acest spatiu va va ajuta sa dezvoltati o frumoasa si profitabila afacere unde clientii vor veni intotdeauna cu incredere si placere! Se inchiriaza mobilat si utilat (mobilierul este in stare exceptionala). Pretul este de 6490 Euro/luna negociabil. Se solicita avans doua luni si garantie o luna. Pentru orice alte detalii si oferte care datorita " fair play-ului concurentei " nu le-am publicat, nu ezitati sa ne contactati la nr. de Telefon 0752098900 NON STOP si sa ne vizitati la http://www.galaxyimob.ro/ro/anunturi/agent/07cristian-ungureareanu
Pentru oferte detaliate vizitati www.galaxyimob.ro
Telefon : 0752098900