Inchiriere masa de fotbal profesionala Bonzini B90  Perioada Pret Negociabil
  zi N/A     weekend N/A     luna N/A     eveniment N/A  

Dotari / informatii utile
Info
Livrare:Da


Alte informatii
- Daca doriti sa inchiriati o masa de fotbal excelenta pentru evenimentul dumneavoastra, Bonzini B90 este alegerea!

Designul acestui model de masa de fotbal este inspirat dupa modelul B60, model realizat in anii ‘60 de renumitul producator Bonzini.Acest design incadreaza cu usurinta masa de fotbal B90 in orice locatie in care se desfasoara evenimentul, fie ca este vorba despre un hotel, restaurant, sala de festivitati, centru comercial,la sediul unei companii sau chiar in aer liber.

Bonzini B90 combina calitatea extraordinara a jocului cu un look de superstar, caracteristici garantate de cei peste 80 de ani de experienta (compania fiind infiintata in 1927).

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YthS2Y38Lnc

Compania franceza Bonzini a inceput sa fabrice primele mese de fotbal la inceputul anilor `50, primul model iesind pe poarta fabricii din Bagnolet in 1952. De atunci si pana in prezent s-au vandut peste 160.000 de mese in 60 tari.

Imaginea modelului Bonzini B90 a fost folosita de branduri ca Nike, Pepsi(http://www.youtube.com/watch?v=uqSGQQZB8eY), Nokia (http://www.youtube.com/watch?v=h5jKcDH9s64), Sony in campaniile lor publicitare.

Detaliile conteaza mereu:

Tije telescopice: marele avantaj al acestor tije telescopice consta in siguranta pe care ele o ofera jucatorilor, riscul accidentarii oponentului fiind practic inexistent. Greutatea redusa a tijelor permite o utilizare facila si rapida.

Jucatori pictati manual: componentii celor doua echipe sunt pictati manual, oferind o imagine realista a jucatorului de fotbal. Jucatorii sunt fabricati din aluminiu, lucru care ii face mult mai rezistenti decat oricare altii existenti pe piata.

Manere demontabile: mesele de fotbal Bonzini si in special modelul B90, sunt create astfel incat pot satisface preferintele jucatorilor printr-o diversitate de manere care pot fi schimbate.

Control perfect al mingii: Una dintre calitatile definitorii ale acestor mese de fotbal este fara indoiala controlul perfect al mingii. Datorita acestei calitati utilizatorul poate receptiona mingea, poate pasa, dribla, toate acestea conferind noi dimensiuni jocului de fotbal de masa.

Acest control fenomenal este obtinut prin combinatia dintre figurinele din aluminiu, mingea realizata dintr-un material plastic-gumat si suprafata de joc, similara linoleumului.

Iata aici un bun exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=aVOPlTi9klc

Calitate superioara: Tijele telescopice sunt construite din otel. Portile sunt facute din aluminiu. Carcasa este solida, construita din lemn de fag, avand o grosime de 22 mm.

Dimensiuni: Lungime: 150cm / Lăţime: 100cm / ÎnălÅ£ime: 95cm / Greutate: 80kg

Durata de viata a acestei mese de fotbal poate atinge si 35-40 de ani, in functie de conditiile in care a fost utilizata.

Toate aceste caracteristici diferentiaza mesele de fotbal Bonzini de imitatiile ieftine si de competitori.

Esti pasionat de fotbal de masa dar lovituri ca “front pin shot”, “back pin shot”,”push shot” si multe alte fake-uri si trick shot-uri iti par ireale, imposibil de executat? Cauti o masa de fotbal cu un design fantastic?

Incearca un Bonzini ! Vorbim dupa…- Transportul, instalarea si dezinstalarea pe raza Municipiului Bucuresti sunt incluse in pret.


Contract de inchiriere
Model standard Contract de inchiriere


Identificare oferta