Gl;x010803 Inchiriere Spatiu Birou-200mp 1 Mai

mp/luna 0 EUR     luna 2596 EUR

- GLX 010803 INCHIRIERE IMOBIL DE BIROURI CLASA A, ETAJELE 2 , 3, SI 4, 200 MP UTILI PE FIECARE NIVEL ,PLUS 10% DIN PARTILE COMUNE, ADICA 220 MP PE FIECARE NIVEL, DOUA GARAJE, UNUL DE 110MP SI ALTUL DE 40MP.SPATIUL ESTE IMPARTIT IN SECRETARIAT , DOUA CAMERE OPEN SPACE SAU COMPARTIMENTATE FUNCTIE DE NECESITATI, BUCATARIE MOBILATA SI GRUPURI SANITARE. IMOBILUL ARE RECEPTIE SI PAZA PERMANENTA LA INTRARE, LIFT, CLIMATIZARE, MARMURA,TERMOPAN, SPOTURI, LAMPI, APLICE, MOCHETA,SISTEM DE ALARMA,INTERNET,CATV,JALUZELE VERTICALE , OFERIND TOATE CONDITIILE IMPUSE DE CLASA A. GARAJELE POT FI FOLOSITE CA ATARE SAU GARAJUL MARE, CARE ESTE PE SPATELE CLADIRII POATE FI FOLOSIT CA SPATIU DE DEPOZITARE . ESTE AMPLASAT IN ZONA CIVILIZATA, USOR ACCESIBILA, LANGA MIJLOACE DE TRANSPORT SI LOCURI UNDE SE POATE SERVI MASA CONVENABIL, IN PAUZA DE PRANZ. PRET11,8 EURO/MP+TVA.Aceasta oferta apartine Companiei GalaxyImob. Non Stop