Inscrie-te   |   Login   |   Ajutor
logo rorent
Inchirieri Adauga oferta Catalog A-Z Contul meu Contact
Toate categoriile Toate localitatile Cautare avansata
InchirieriTermeni si Conditii
 
 

 1.    Dispozitii generale.

www.rorent.ro  este o platforma online centralizata pentru  piata de inchirieri, unde utilizatorii fie ca sunt persoane fizice sau persoane juridice pot inchiria sau oferi spre inchiriere produse si servicii.

Rorent.ro nu ofera produse si servici de inchiriat si nu este parte contractanta in contractul de inchiriere dintre parti, acest contract se realizeaza intre cel care inchiriaza produse/servicii (denumit “Furnizor”) si cel care care doreste inchirierea acelor produse/servicii (denumit “Client”)

Administratorul site-ului localizat la adresa web http://www.rorent.ro, denumit in continuare Rorent.ro, este SC Unu Doi Unu Media S.R.L, denumita in continuare Unu Doi Unu Media S.R.L, care este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/19030/2008 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 24723080.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Administratorul site-ului isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii de utilizare " din subsolul paginilor site-ului.

2.    Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului rorent.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea unu doi unu media SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al unu doi unu media SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

3.    Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator sau de la proprietari(Furnizori) acestora. Rorent.ro  nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si inchirierea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.

Utilizatorii elibereaza rorent.ro de orice pretentii ale unor terti impotriva rorent.ro  datorita incalcarii drepturilor lor de catre anuntul furnizorului - ofertantului  sau de catre orice alta utilizare a portalului rorent.ro de catre utilizatori. Prin aceasta, utilizatorul isi asuma si obligatia de suportare a cheltuielilor necesare pentru apararea drepturilor rorent.ro, inclusiv orice taxe judiciare si legale.

Rorent nu poate garanta ca furnizorul cat si clientul sunt de buna credinta.

4.    Inregistrare, Cont Utilizator

 Accesul la informatiile de portalul rorent.ro necesetia inregistrarea utilizatorului ca si membru.

Inregistrarea este gratuita si se poate realiza de catre oricare persoana fizica sau. Pentru inregistrare utilizatorul trebuie sa furnizeze date de identificare reale si complete si o adresa de email valida si sa accepte termeni i si conditiile de utilizarea a portalului rorent.ro

La inregistrarea pe portalul rorent.ro userul trebuie sa specifice un nume de utilizator (User) si o parola ce constituie „datele de acces”.

Contul de membru este individual si netransmisibil

Accesul la contul de membru se face printr-o parola aleasa de utilizator si care nu va fi comunicata altor persoane.

 Rorent.ro is rezerva dreptul de a bloca/sterge/edita sau refuza inregistrarea unui cont in urmatoarele situati:

-          Incalcarea termenilor si conditiilor;

-          In cazul in care utilizatorul incalca drepturile de autor;

-          In cazul folosirii unor date de inregistrare false;

-          In cazul publicarii de anunturi  false;

-          Inactivitate pe o perioada de 12 luni;

-          Suspiciunea de utilizare a portalului rorent.ro in alt scop decat cel pentru care este destinat;

-          In caz de pierdere a datelor de acces sau a suspiciunii de utilizare abuziva a accesului la date de catre orice persoana;

-          orice motiv care poate duce la vre-un prejudiciu portalului rorent.ro .

In toate aceste cazuri, rorent.ro nu are obligatia sa comunice Utilizatorului motivul refuzului, blocarii sau anularii contului.

Furnizorul are posibilitatea de a adauga oferte de inchiriere produse sau servicii. Are obligatia de a transmite in oferta sa date corecte, precise si complete, conditiile exacte de inchiriere, precum si pretul in cazul in care doreste acest lucru.

Anuntul trebuie inserat in categoria sau subcategoria potrivita, in caz contrar Rorent isi rezerva dreptul de a muta oferta in categoria corecta.

Furnizorul nu are voie sa mentioneze in descrierea ofertei sale date de contact (numere de telefon, adrese mail, adrese web, etc) si nici produse/servicii care nu ii apartin si induc in eroare Ofertantii. Astfel de anunturi vor fi sterse.

Furnizorul are posibilitatea de a atasa imagini care pot imbunatati oferta. Sunt interzise imagini care contravin legii drepturilor de autor. Rorent.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra imaginilor, descrieirilor din oferta, aceasta revine in totalitate Furnizorului.

Este strict interzisa publicarea ofertelor care contin informatii despre: pornografie, arme, explozibili, substante chimice nocive, substante radioactive sau alte descrieri contra bunelor moravuri.

Administratorul portalului rorent.ro isi rezerva dreptul de a modifica anunturile.

5.    Incheierea contractului de inchiriere

Toate informatiile prezentate de portalul Rorent.ro sunt in scop informativ si sunt necesare pentru intermedierea unui contract de inchiriere.

Clientul completeaza o cerere de inchiriere care va fi trimisa Furnizorului prin intermediul Rorent.ro, dar aceasta cerere nu implica automat obligativitatea de inchiriere. In momentul primirii cererii de inchiriere, Rorent trimite datele de contact ale Clientului catre Furnizor si invers. Astfel cele doua parti sunt puse in contact direct si pot continua cu incheierea si derularea contractului de inchiriere. Rorent  nu isi asuma raspunderea pentru faptele ce urmeaza dupa punerea in contact a celor doua parti.

6.    Tarife servicii

Utilizarea portalului Rorent este gratuita.

7.    Evaluarea Furnizorilor

Exista posibilitatea ca unii Utilizatori sa foloseasca serviciile Rorent doar cu scopul de a frauda. Astfel, Rorent nu isi asuma raspunderea pentru actiunile unor Utilizatori inregistrati sub identitate falsa. Astfel se recomanda verificarea datelor de identificare a Furnizorului sau ale Ofertantului, dupa caz, inainte de realizarea schimbului de produse/servicii. In acest scop, Rorent a introdus un sistem de rating pentru Furnizori, care usureaza realizarea tranzactiilor prin marirea credibilitatii Furnizorului in fata Ofertantului.

 

  
 
Info
Inregistrare / Adauga oferta
Intrebari Frecvente/ Ajutor
Contact
Termeni si Conditii
Inchirieri
Toate Categoriile
Rss Produse
Rss News
Site map
Categorii A-C
Apartamente
Audio Echipamente
Autoturisme - Rent a Car
Autocare
Avioane
Buldozere
Camere Hotel
Camioane
Curatenie
Categorii E-L
Elicoptere
Excavatoare
Filme
Hale
Iahturi
Console Jocuri Video
Limuzine & Masini de Epoca

Categorii M-Z
Motociclete
Rochii de Mireasa
Schele & Scari
Spatii Birouri
Stivuitoare
Toalete Ecologice
Tv & Video
Vile & Pensiuni in Regim Hotelier
Vile & Case
Localitati
Arad
Brasov
Bucuresti
Cluj
Constanta
Galati
Iasi
Sibiu
Timisoara
Powered by Softem