Glx780910 Inchiriere Apartament-2 camere Rahova

Compartimentare : decomandat

zi 0 EUR     weekend 0 EUR     saptamana 0 EUR     luna 300 EUR

Etaj:5

- GLX780910 INCHIRIERE APARTAMENT 2 CAMERE ZONA RAHOVA Apartamentul dispune de o suprafata de 60 mp, este situat la etajul 5 al unui imobil de 10 etaje, decomandat, complet mobilat si utilat. Apartamentul a fost recent renovat insa doar partial. Acesta dispune de urmatoarele finisaje: in hol si camere a fost montat parchet, in bucatarie este linoleum insa a fost pus de curand iar in baie a fost montat covor rezistent la apa pe toata suprafata. Apartamentul a fost recent zugravit iar usile au fost revopsite. Holul generos dispune de 2 dressing-uri si o debara ceea ce ofera spatii de depozitare mai mult decat suficiente atat pentru hainele dvs cat si pentru alte obiecte de care aveti nevoie. Mobilierul este functional, din lemn masiv. Ca si electrocasnice, acestea sunt absolut toate functionale, aragaz, frigider, aspirator, televizor, masina de spalat. Apartamentul a fost igienizat de curand (dupa 1 septembrie) este liber si va puteti muta imediat. Dispune de un balcon montat pe sufragerie. Blocul este locuit de persoane de calitate, scara este curata, zona verde si usor accesibila. In apropiere aveti magazine, scoli si la cateva minute de mers pe jos ajungeti la linia tramvaiului 32 cu ajutorul caruia puteti merge in centru, la Piata Unirii. Pret 300 euro neg. ACEASTA OFERTA APARTINE COMPANIEI IMOBILIARE GALAXY IMOB. CONTACT NON STOP.